Klanten zeggen...

Fam. Guijt

Wij wilden onze jatoba plankenvloer eruit laten halen omdat deze niet mooi meer was.. Voor info contact gezocht met Marco Meijvogel, die gaf ons goed advies en heeft onze vloer geschuurd en afgewerkt met een hard wax- olie systeem speciaal voor tropische houtensoorten.

Wij danken Marco voor het juiste advies en hebben er geen moment spijt van dat wij naar hem geluisterd hebben.

 

Ancora Adviesgroep Katwijk

In ons bedrijfspand makelaardij en verzekeringen heeft MMF parketvloeren Schuurservice onze Afzelia visgraat parketvloer geschuurd en afgewerkt, wij waren zeer tevreden dat wij inmiddels ook onze hardhouten trappen door hun hebben laten opknappen, ook het jaarlijks onderhoud van de vloeren doen hun nog steeds voor ons.

Op en top vakman!

 

Fam. H. Sip

MMF heeft in ons nieuwe huis waar al een eikenplanken vloer in lag maar deze vloer schreeuwde om onderhoud en de kleur paste niet in ons interieur. Daarom voor goed advies gevraagd, Marco kwam met monsterborden en uiteindelijk hebben wij gekozen voor  white wash kleur olie en vervolgens is de vloer afgewerkt met een top- slijtage laag hard wax- olie zodat de kleur mooi behouden blijft.

Voor de randafwerking mooi hoge MDF Sfeerplinten en afwerklijsten, wij danken hem voor het goede advies en raden hem zeer zeker aan!

 

Fam. van Beekum- Rijnsburg

MMF parketvloeren Schuurservice heeft bij ons in de eikenvisgraat parketvloer aan geheeld omdat wij een nieuwe keuken kregen en  anders niet goed geplaatst kon worden vervolgens hebben zij de vloer geschuurd, ingekleurd gray- wash en afgewerkt met een top- slijtage laag hard wax- olie, woonkamer openkeuken. Wij zijn hem zeer dankbaar voor het goede advies en voor het meedenken van onze wensen. Het is echt een plaatje geworden, alles klopt!

 

Fam. L. Varkevisser- Katwijk

Nadat MMF Parketvloeren Schuurservice bij ons enige jaren geleden onze plankenvloer op de slaapkamers en overloop had opgeknapt, vroegen wij hem ook voor goed advies voor de vloer in de woonkamer, omdat daar een beuken vloer lag en wij graag een white wash vloer wilden maar dit niet mogelijk was om hem in die kleur te krijgen heeft MMF bij ons de bestaande vloer verwijderd en de woonkamer, keuken en de hal voorzien van een eiken lamelplankenvloer white wash, voor de randafwerking hebben wij gekozen voor hoge MDF Sfeerplinten en afwerklijsten, zelfs voor een nieuwe aantree- inloopmat konden wij bij hun terecht. Wij raden hun zeker bij iedereen aan, ze staan voor vakmanschap!

Ondernemer Frits Sprenger - Katwijk

'In ons nieuwe winkelpand lag al een oude houten vloer. We twijfelden of het de moeite waard was om die op te knappen. Daarom Marco Meijvogel gebeld, die met een gedegen advies kwam. De vloer was massief en de moeite waard om opgeschuurd te worden. De vloer is afgewerkt met een hard wax-olie mat. Het is een plaatje geworden!'

Direct contact: 071 333 37 00