top of page

Toen wij zelf een huis kochten zei mijn moeder als je de vloer laat doen dan moet je naar Marco van MMF gaan hoor. MMF had bij mijn ouders de vloer geschuurd en afgewerkt met een white wash en de vloer voorzien van mooie hoge sfeerplinten!
Helaas was de vloer in onze nieuwe woning niet meer op te schuren en hebben wij er voor gekozen om er een nieuwe houten plankenvloer met vellingkant in te laten leggen door MMF, ook voor de randafwerking kozen wij hoge sfeerplinten, hoeklijnprofielen en een mooie inloopmat.

MMF is echt de specialist in deze markt!

Fam Jonker, Voorhout

Marco heeft jaren geleden bij ons in de woonkamer en keuken een mooie eikenlamel parketvloer gelegd inclusief nieuwe plinten. Recent gelden heeft MMF de vloer kaal geschuurd en opnieuw behandeld met een hard wax- olie naturel mat, dit vanwege een waterschade in de keuken. Tevens ook de hal voorzien van een mooi inloopmat.

Wij raden MMF dan ook zeer aan bij u.

- Fam Vierbergen, Valkenburg ZH 

Nadat wij bij vrienden over de vloer kwamen waar MMF de vloer had geschuurd en behandeld  met een white wash waren wij zo enthousiast geworden dat wij een offerte aanvraag deden bij MMF. Na het goede advies en het zien van de stalen die hun meebrachten, besloten wij de vloer door hun te laten opknappen, de vloer is ingekleurd grey- wash en voor de randafwerking hebben wij gekozen voor mooie hoge MDF sfeerplinten.
Elke dag nog blij met het eindresultaat!

- Fam Imthorn, Katwijk

bottom of page